Rozhovory

Rozhovory - 2020

ROZHOVOR Celých 17 let už trvají soudní spory některých tehdejších členů Rady pro rozhlasové a televizní vysílání se státem. Hudebník a člen Trikolóry Petr Štěpánek, který je jedním z nich, připomíná spor, který se týká tehdejší prohrané mezinárodní arbitráže ve věci TV Nova. V rozhovoru zmiňuje nejen nynějšího ombudsmana, ale také tehdejšího předsedu vlády Špidlu, později předsedu vlády Fischera nebo podnikatele Laudera. Mluví nejen o tom, proč byli členové v roce 2003 z Rady odvoláni, ale také, jak celých těch 17 let soudní jednání pokračují. A některé věci, tak jak je vypráví, jsou jen těžko uvěřitelné… (08-06-2020)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2020

HŮŘ UŽ BYLO? „Všichni ti, kteří křičí ‚více Bruselu, více Unie‘, nehájí české zájmy, ale hlavně německé, respektive francouzské,“ míní hudebník a člen Trikolóry Petr Štěpánek. Nevynechal ani Rusko, Čínu, USA a tvrdě se opřel do EU. Přečtěte si, co říká o Andreji Babišovi i o dalších politicích ANO nebo jak zpětně hodnotí náš „ekonomický postoj“ v devadesátých letech. Velmi rázně se pak také vyjádřil na adresu umělců: „Když na milionchvilkové Letné vidíte některé herečky, kterak s tváří brunátnou zlem a nenávistí vyřvávají cosi o pravdě a lásce, veškeré iluze o uměleckém svědomí národa jsou fuč,“ říká Petr Štěpánek s tím, že kredit, který měli umělci ze sametové revoluce, je dávno pryč. (30-05-2020)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2020

ROZHOVOR „Topolánek ten pád načal, Nečas akceleroval a Fiala dorazil,“ hodnotí dnešní ODS jeden z jejích původních zakladatelů, hudebník a nyní člen Trikolóry Petr Štěpánek. Na adresu Pavla Novotného padla slova jako „v bulváru zdegenerovaný marketingový vychcánek“ nebo „obecní blb z Řeporyjí“. Ohledně pomníku vlasovcům právě v Řeporyjích nešetřil sarkasmem. Řekl také, co si myslí o kauze „ruský agent a ricin“. Vyjádřil se i k rozvolňování některých opatření proti šíření koronaviru. Na závěr pak řekl, jak vidí start nového zpravodajského kanálu CNN Prima News. A nechválil! (16-05-2020)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2020

ROZHOVOR „Některá kapka je vždycky ta poslední. A domeček z karet se najednou sesype. Ten stav začíná být neudržitelný,“ říká k Evropské unii v době koronaviru muzikant a skladatel Petr Štěpánek (Trikolóra). Podle něj však nelze předpokládat, že by se „bruselské rozhodovací ghetto“ vzdalo bez boje. Umírající kobyla prý nejvíc kope. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz se pustil i do kritiky médií, o nichž se domnívá, že předvádějí strašení, bulvár, demagogii, senzacechtivost a propagandu. (19-04-2020)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2020

ROZHOVOR „Kdo byl idiot v dobách klidu, míru a pokoje, je ještě větším idiotem v době krize,“ reaguje na výroky některých lidí v souvislosti s koronavirem, hudebník a člen Trikolóry Petr Štěpánek. V rozhovoru nešetřil Evropské hodnoty ani jejich výkonného ředitele Jakuba Jandu. Padla i slova jako „vyčůraní darmožroutští sprosťáci“. Připomenul také „Hřibovu záškodnickou akci s vypovězením smlouvy mezi Prahou a Pekingem“. Na paškál si vzal i Evropskou unii a zmínil také „nešťastnici“ Leyenovou nebo Angelu Merkelovou. (20-03-2020)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2020

Zvolení někdejšího zástupce ombudsmana Stanislava Křečka novým veřejným ochráncem práv roztočilo spirálu kontroverzí. Mediální odborník Petr Štěpánek, který Křečkův úspěch vnímá v pozitivním duchu, nechápe, jaké pomluvy a dezinformace nyní jeho odpůrci vypouštějí z úst. Na slova předsedy poslaneckého klubu TOP 09 Miroslava Kalouska o tom, že „jsme v hajzlu“, podotýká, že jestli je „v hajzlu“, je to jedině dobře. Stejně tak negativně se dívá na vyděračskou taktiku spolku Milion chvilek pro demokracii, který už chystá protesty. „Takřka v přímém přenosu vidíme naprosto bezprecedentní pošlapávání našich práv,“ glosuje expert situaci. (13-02-2019)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2020

ROZHOVOR „ČT je zcela závislá, nikoli česká, nýbrž protičeská, bruselská instituce,“ říká hudebník a člen Trikolóry Petr Štěpánek, který televizi také označuje za „zdeformovanou“ a „poškozenou“. A ptá se: „To snad lidé kritičtí k praxi či k existenci ČT musí pouze cálovat povinné poplatky, a jinak musí držet ústa?“ V rozhovoru se pochvalně vyjádřil k ekonomce Lipovské, jedné z nominovaných do Rady ČT, na kterou se z některých míst snesla kritika. Naopak nešetřil generálního ředitele České televize Petra Dvořáka a rovněž Noru Fridrichovou. Nevynechal ani herečku Geislerovou. Sdělil také, co je podle něj hnisavý vřed, který prý ČT ničí. (01-02-2020)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2019

HORKÝ ROK KONČÍ. CO DÁL? „Jsem si takřka stoprocentně jistý, že z mráčku jménem Čapí hnízdo nezaprší,“ říká hudebník a člen Trikolóry Petr Štěpánek. A připomíná i svůj pohled na Milion chvilek. V rozhovoru zhodnotil celou politickou scénu a vrátil se i k vyloučení Václava Klause ml. z ODS a k následnému vzniku Trikolóry. V souvislosti s Karlem Gottem zmínil „nenávistníky“. Promluvil i o situaci v zahraničí. Přečtěte si, čím ho překvapil Macron i co říká na výsledky voleb v Británii. Ohledně našich vztahů s Ruskem zmínil „zákopovou válku“ a prozradil, komu by podle něj slušela svěrací kazajka. (20-12-2019)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2019

ROZHOVOR „Poslední, o co tu jde, je ten pomník. To je jen záminka a způsob, kterým k sobě ten řeporyjský gauner poutá pozornost,“ říká na jeden z posledních „počinů“ Pavla Novotného hudebník a nově člen Trikolóry Petr Štěpánek a promlouvá o „hnědnoucí“ ODS. Svůj názor řekl i na nejnovější události související s Andrejem Babišem. Velmi rázná slova pak pronesl na adresu BIS i ČT. Nevynechal ani teroristické útoky, z nichž se nedávno jeden odehrál v Londýně, a říká: „Tahle hloupá, naivní, destrukční imigrantská politika, kterou Evropská unie provozuje, nemůže skončit dobře.“ (05-12-2019)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2019

30 LET OD LISTOPADU 89 „Někdy mám pocit, že se nezměnilo vůbec nic, jen se prohodila znaménka, ale bolševismus v našich duších zůstal,“ hodnotí posun země od pádu komunistického režimu hudebník a spisovatel Petr Štěpánek, který stál u zrodu východočeského Občanského fóra. A později i u vzniku ODS a Alternativy pro Česko. Podle něj máme místo rudých bolševiků bolševiky modré – uvažováním lidí. A navíc trpíme potřebou svádět chyby na někoho jiného. Dříve to byli západní imperialisté, dnes ruští a čínští agenti. A svoboda slova prý pláče. (11-11-2019)

Celý článek...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>
Strana 6 z 11
Unisono...
rocker...
výběr z foto...
21-2005-Ryn-Alpy.jpg 53-2008-Rhona-Zenevske jezero.JPG 09-2004-Bavorsko-Inn.jpg phoca_thumb_l_13-1991-Rakousko-Brand-s-Petruskou.jpg phoca_thumb_l_59-2010-Dansko.JPG phoca_thumb_s_37-2007-Orlicke-hory.jpg 24-2000-Unisono-Silvestr-na-Nove.jpg phoca_thumb_m_27-2006-Italie-Benatky.JPG phoca_thumb_s_09-2000-s-Damiens-v-Chrudimi-volby-do-Senatu.jpg phoca_thumb_m_47-2008-Rhona-ledovec-pramen.JPG phoca_thumb_s_35-2007-Bratislava.JPG phoca_thumb_s_52-2008-Rhona-Montreux-Freddie.jpg phoca_thumb_l_61-2010-Dansko.JPG phoca_thumb_s_30-2005-Niagara.jpg phoca_thumb_l_17-2005-Nemecko-Hamburk.jpg phoca_thumb_s_26-2010-s-Ladou-Kerndlem.jpg phoca_thumb_m_13-2005-New-York-Ground-Zero.JPG phoca_thumb_l_55-2009-Berlin-Visegradska-ctyrka.JPG phoca_thumb_m_26-2006-Italie-Verona.JPG phoca_thumb_l_12-2001-s-Charlie-Kasalem-na-Sazave.JPG