Rozhovory

Rozhovory - 2021

„Otevřeně na sebe práskl, že je idi.t,“ reaguje na slova Jana Hrušínského, týkající se mimo jiné Trikolóry, hudebník, stínový ministr a dvojka na pardubické kandidátce Petr Štěpánek. V rozhovoru vysvětlil, jak je to podle něj s předvolebními průzkumy, a vzkázal: „Někteří lidé jsou fakt na palici. Chtějí změnu, ale volí pořád ty samé.“ Vyjádřil se i k situaci v Afghánistánu a vysvětlil, kde vidí podobnost s okupací v roce 1968. (02-09-2021)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2021

Petr Štěpánek patří k nejhlasitějším pravicovým konzervativcům. V devadesátých letech zakládal ODS, dnes ji však přirovnává k havlovské kavárenské úderce. Proto oblékl dres formace Trikolóra Svobodní Soukromníci, kterou pokládá za jedinou pravicovou alternativu. Coby stínový ministr kultury říká, že kultura nepotřebuje politiky, to spíš politici potřebují kulturu. V rozhovoru podrobně popisuje, co chce změnit nejen na resortu kultury, ale také proč je tak důležité vrátit do Sněmovny pravicové myšlenky. (21-07-2021)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2021

„Myslím si, že se Petr Dvořák naprosto zesměšnil. Jan Bartošek je blázen,“ říká v souvislosti s radní Hanou Lipovskou hudebník Petr Štěpánek. Nešetřil ani předsedu České biskupské konference Jana Graubnera. Jasný názor má na návrhy volit do Rady ČT veřejně. „Tihle lidé žijí v představě, že ČT je jejich. Ale ČT není jejich,“ vzkazuje Hřebejkovi, Hrušínskému a dalším umělcům. Ti i na toto téma promluvili ve videu, které má na stránkách například Milion chvilek pro demokracii. Hudebník se pak vyjádřil i k rozhodnutí Pražského hradu ohledně spolupráce s některými médii. Na závěr zcela jasně řekl, komu dle jeho názoru ČT „patří“. Padla slova jako „politické síly, které jsou navázány na Brusel“. (28-05-2021)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2021

„Zatím úplně všechno, co kolem Vrbětic vyvádí vláda i opoziční ‚bruselská pětka‘, je špatně. Přepísknutý tyátr,“ říká hudebník Petr Štěpánek a upozorňuje, že zatím nikdo žádné konkrétní důkazy v této kauze nepředložil. Mluví také o tom, že „už zase hledáme řiť, do které bychom se vnořili“. V souvislosti se čtvrteční demonstrací připomíná podobnou v roce 1999 a podotýká: „Kde jsou tehdejší organizátoři, a kde je naopak Zeman?“ K otevřenému dopisu Senátu, který podepsali například Michael Kocáb, Olga Sommerová nebo Jan Svěrák, říká: „Je to jen další z jejich trapáren.“ Promluvil také o ČT i volbě do její rady. Padla například slova „mentální bolševici“. Na závěr vysvětlil, proč se rozhodl podat trestní oznámení na bývalého premiéra Špidlu. (02-05-2021)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2021

ROZHOVOR „Pomyslete na jakoukoli ultralevičáckou hovadinu, na jakýkoli pokrokářský -ismus, co jich jen na nás pomatený svět a doba vymknutá z kloubů chrlí, a můžete vzít jed na to, že to Piráti mají v repertoáru,“ říká hudebník Petr Štěpánek. A dodává: „Stará levice se aspoň brala za práva pracujících. Nová levice na pracující už dávno z vysoka kašle a loví mezi nejrůznějšími ujetými menšinami.“ Zmínil, jak to vidí s pravicí na české politické scéně a nevynechal ani odchod Václava Klause mladšího z politiky. Promluvil i o Petru Kellnerovi a rázně se vyjádřil k reakcím, které z některých míst zazněly. (04-04-2021)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2021

ROZHOVOR „Ani bych se nedivil, kdyby některým zoufalým lidem už došla trpělivost, popadli sudlice a cepy a Babiše a spol. naházeli do Vltavy,“ říká hudebník Petr Štěpánek a zmiňuje „covidovou diktaturu“. Vrací se k fotce, kterou vyfotil v restauraci v Poslanecké sněmovně, a zmiňuje „pitomce“, kteří prý jeho glosu k ní záměrně překrucovali. Nešetří, jak sám říká, „bývalého kombajnéra Šlachtu“ ani Miroslava Kalouska. „Kalouskovi nevěřím ani pozdravení, zvláště pak pokud je u toho pokrokářsky zahalený v tibetské vlajce,“ říká a zmiňuje zhruba deset let starou historku. (31-01-2021)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2021

ROZHOVOR „Kupodivu Biden, Pelosiová ani nikdo jiný nepoklekají, neolizují cizí boty, ba ani neroní krokodýlí slzy, jako když po sporném policejním zákroku zemřel mnohonásobný recidivista George Floyd,“ říká ke smrti Trumpovy příznivkyně, válečné veteránky, hudebník Petr Štěpánek. Zamýšlí se také, ku prospěchu komu vlastně útok na Kapitol byl. A vzpomenul agenta Zifčáka. K současné situaci kolem epidemie v ČR mluví o „zmatené alibistické vládě“ a ptá se: „Opravdu si někdo myslí, že covida zaženeme tím, že zavřeme papírnictví, obecní hospodu a některé uličky v supermarketu?“ Přečtěte si, co řekl ohledně očkování nejen v souvislosti s kulturními akcemi, a v čem podle něj Andrej Babiš lhal. (10-01-2021)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2020

ROZHOVOR „Bidena prezidentem provolala ta samá média, která po čtyři roky nenechala na Trumpovi nit suchou,“ říká hudebník Petr Štěpánek. V souvislosti s korespondenčním hlasováním podotýká: „Mně tu rozhodně něco smrdí.“ A dodává: „Nestrašme se navzájem komunisty. Dnes jsou pro svět mnohem nebezpečnější všichni ti pokrokářští novolevičáci, maskovaní tu do zelena, tu do duhova, tu do růžova či srocení pod pirátskou vlajku. Harrisová bude jejich princeznou.“ Na závěr nevynechal ani naši politickou scénu a Andreje Babiše. (14-11-2020)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2020

ROZHOVOR „Tento způsob provádění opatření spíš než všeobecnou zodpovědnost generuje zbytečnou represi, a hlavně udavače nikoli nepodobné Pomocné stráži VB,“ říká k situaci kolem koronaviru hudebník Petr Štěpánek a kroutí hlavou především nad zákazem nočního vycházení. V rozhovoru pochválil bývalého prezidenta. „Klaus je hlasem rozumu ve světě, který se zbláznil“. Vyjádřil se i k postoji Andreje Babiše vůči dnes už bývalému ministrovi Prymulovi a premiéra příliš nešetřil. Nevynechal ani ČT a Maláčovou a Novu a Suchoně. A padla dost rázná slova. (01-10-2020)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2020

ROZHOVOR „Istanbulská úmluva je skvělý lakmusový papírek, jenž ukazuje, jak to s námi Babiš koulí. Doma se Andrej bije v prsa, kterak hájí naše národní zájmy, ale v Bruselu vždy srazí paty,“ míní hudebník a člen Trikolóry Petr Štěpánek. Řekl, co si myslí o tom, co se u nás děje kolem koronaviru, a při té příležitosti se opřel i do ČT. V souvislosti s Václavem Havlem, o němž se nyní v kinech promítá film, podotýká, že kdysi nám ideologové cpali Lenina s Gottwaldem, teď nám cpou Havla. Vyjádřil se i k propuštění Miroslava Farkase a Markéty Všelichové z tureckého vězení. (02-08-2020)

Celý článek...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>
Strana 5 z 11
Unisono...
rocker...
výběr z foto...
phoca_thumb_l_21-2005-Washington-pamatnik-vietnamske-valky.jpg phoca_thumb_s_10-2004-Bavorsko-soutok-Dunaje-a-Innu.jpg 37-2007-Orlicke-hory.jpg phoca_thumb_m_16-1986-Odyssea.jpg phoca_thumb_l_07-2003-Dunaj-Marcus-Aurelius.jpg phoca_thumb_s_30-2009-Berlin-pamatnik-holokaustu.JPG 50-2008-Rhona-Montreux-casino.JPG phoca_thumb_s_52-2008-Rhona-Montreux-Freddie.jpg phoca_thumb_l_38-2008-Vanoce.jpg 28-2004-Camden-za-Danem-v-Londyne.jpg 26-2006-Italie-Verona.JPG phoca_thumb_m_25-2008-Londyn-Downing-Street.JPG phoca_thumb_m_02-1975-Spektrum.jpg phoca_thumb_s_13-1985-Odyssea.jpg 32-2009-Berlin-Glienickebruecke-tady-menili-zajatce.JPG phoca_thumb_m_26-2003-jedna-z-poslednich-fotek-s-tatou.jpg phoca_thumb_s_04-1969-skaut.jpg phoca_thumb_l_06-1976-Spektrum.jpg phoca_thumb_s_04-1976-Spektrum.jpg 23-2000-Unisono-Nebezpecny-svet.jpg