Napsali o mně

Čeští komentátoři politického dění mají od pátečních útoků v Paříži napilno. Vesměs se shodují, že teroristický útok opět prokázal nekompetentnost evropských elit, a je třeba v Evropě začít úplně nanovo. Advokátka Klára Samková kromě toho poznamenala, že akce potvrdily, že Evropa je očividně zaplavena bojující armádou.

„Když vidím multikulturního gaunera Jiřího Dienstbiera, jehož politika vede přesně k takovým koncům, jaké jsme včera viděli v Paříži, kterak před francouzskou ambasádou klade květiny, napadá mě jediné slovo: chucpe!“ ulevil si komentátor Petr Štěpánek.

Ještě předtím se známý rocker zamyslel: „Budou nám zase říkat, že se musíme semknout. Ale kolem koho? Kolem těch, kteří Evropu přivedli na kraj propasti? Kolem těch, kteří Evropu zamořili zničujícím multikulturalismem? Kolem těch, kteří Evropu předhodili barbarům? Kolem těch, kteří pokazili, na co sáhli? Kolem těch, kteří s ústy plnými tolerance otevřeli stavidla netolerance?“ žasne.

Něco takového prý odmítá. „První, co je třeba udělat, je poslat celou tuhle eurogarnituru – unijní i domácí – k čertu!“ dodal.

A podobně uvažuje například i Jaroslav Plesl, šéfredaktor MF Dnes. Ten by nové evropské elity hledal úplně jinde: „Tak snad to konecně začneme dělat jako Izraelci a navolíme si do vlády vojáky,“ navrhuje.

Jan Zahradil, europoslanec za ODS, prý očekává, že zazní po útocích na Paříž obligátní návrh, že potřebujeme „více Evropy“. „Více této Evropy opravdu nepotřebujeme. Potřebujeme jinou Evropu. Jinak se z toho nedostaneme,“ dodal.

Advokátka Klára Samková se vyjádřila podobně jasně. Podle ní je každému studentovi střední vojenské školy jasné, že v pátek šlo o bojovou zkoušku. „Synchronizace útoků do jedné hodiny, jejich stupňování a organizace nesvědčí o ideologicky zmatené drobné skupině teroristů, která provede individuální útok, aby si pohladila své psychologicky zmatené ego zatemněné pomstou,“ upozorňuje.

Akce prý byla zjevně profesionálně naplánována s cílem vyvolat strach a vyzkoušet si reakci policie. „Zatímco zdrogovaní mládenci prožívali svůj orgasmus z krvavé strašné lázně, dovedu si představit, jak o kousek dál stáli jiní a měřili dojezdové časy, množství přistavených jednotek a zkoumali jejich vybavení. A pak další, kteří sledovali vše dohromady,“ soudí.

Zato u nás prý stále slyšíme, jak tajné služby vše zkoumají, říkají si o nové pravomoci a další peníze, ale o páteční akci očividně nic nevěděly.

Z toho všeho je prý patrné, že migranti jsou armáda v civilu. „Dnes je zřejmé, ža každý z ‚migrantů‘ má svůj úkol. Každý ví, kdo je jeho velitelem. Každý ví, kam se musí dostavit a kde zůstat (viz jak Němci nevědí, kam se jim uprchlíci ztrácejí). Každý se dopředu přes internet seznámil s místem svého úkolu, s mapami i obrázky,“ píše Samková. Nedovede si prý představit, co se stane, až takových lidí koordinovaně zaútočí několik tisíc.

„Proto si se vší vážností dovolím žádat ministra obrany, aby přestal řešit problém vztahů dvou postklimakterických bab (což říkám jako postklimakterická baba, takže si to můžu dovolit) a začal připravovat tuto zemi na válku,“ uzavřela doktorka Samková.

Jakub Vosáhlo, 14. 11. 2015

Originál článku ZDE